Home » tabletopschool-nl » Diensten: een onafhankelijk specialist

Diensten: een onafhankelijk specialist

Een onafhankelijk specialist in het toepassen van kwaliteitsmanagement in ICT op school. Of u nu kiest voor Apples iOs, Google’s Android of Microsft’s Windows in de Klas, u krijgt altijd een goed advies voor de situatie die bij u past.

Met meer dan 10 jaar ervaring met implementeren van hardware en software tonen wij inmiddels ook aan dat iPad-, Tablet, Windows in de Klas en ICT-projecten op school succesvol te kunnen begeleiden. Mits de juiste kwaliteitsmaatregelen worden genomen.

Wij leveren diensten op het gebied van Regievoering, Implementatie Begeleding, Gebruikers eisen, Quality Assurance, Project Management, Procesverbetering in het algemeen.

Als onafhankelijk specialist helpen wij uw organisatie bij de verbetering van de prestaties van uw processen. Wij zetten Quick Scans in, trainen en begeleiden uw medewerkers om onnodige herstelkosten, uitloop van uw project te voorkomen en helpen u de ICT kosten te beheersen.
Wij zijn groot voorstander van Informeel Leren. Aan de hand van de PILIP-QuickScan kunt u zien hoe uw organisatie ervoor staat.

Wie zijn wij?
Lets Connect!