Dorotee friendly

Dorotee friendly pagina’s, hoezo dat?

Dorotee is een goede vriendin van mij en zij houdt van lekker eten, daarnaast vindt zij het nog steeds leuk om te koken. Dorotee heeft mij  gevraagd of ik wat recepten voor haar kan opschrijven.

Ha dacht ik, die ben ik aan het verzamelen op tabletopschool.eu. Niets makkelijker dan even kijken op tabletopschool.eu  en – tada – allemaal lekkers! Pas dan realiseer ik mij weer, oh ja, Dorotee ziet niet zo veel meer door een aandoening aan haar ogen. Tsja, daar moet iets op te vinden zijn.

Wat ik voor Dorotee gedaan heb, is mijn website zo aanpassen dat het mogelijk is om de letters groter te laten lijken. Vandaar de [+] [100%] en [-] aan de rechter zijkant van de pagina’s. Zoom + 100% -

Daarnaast zal ik de recepten die door Dorotee gelezen en gemaakt kunnen worden de tag ‘Dorotee-friendly,’ mee geven.

Dorotee-friendly houdt dan ook in dat de recepten te maken zijn door iemand met beperkt zicht, snijwerk beperkt is, de handelingen min of meer vanzelfsprekend zijn.

Aan smaak wordt niet ingeboet. Van mijn oud-tante tante Ien heb ik geleerd, “een houdt van zoet, een ander houdt van pedis (spicey)”.  Voeg zout, peper, kruiden en/of  Essential Oils toe naar smaak .

Klik hier voor Dorotee friendly recepten