Home » tablet » Nederlands » Hoezo docent2punt3.nl? Waarom appmaster.nl?

Hoezo docent2punt3.nl? Waarom appmaster.nl?

In mijn visie is er in de Nieuwe Werkelijkheid ruimte voor een Docent 2.3! Na de eerste kennismaking met de iPad of Tablet wil je als docent meer. Al heel snel beheers je de standaard apps en ben je in staat om de Camera te starten, een Wekker te zetten, een spel te selecteren en te installeren of misschien al een afspraak te registreren.

Met wat meer inspanning begrijp je de bedoeling achter een AppleID, Google account of Windows Account. De browsers Safari, Chrome, Internet Explorer helpen je het internet te ontdekken.En als je wikipedia gebruikt als online hulpmiddel om binnen een half uur een onderwerp te ontdekken waarvan jij en/of je vader nog niet iets van wist, kan je gebruik maken van de enorme hoeveelheid aan kennis die beschikbaar is in het internet.

En dan wordt het al wat spannender. Je lijkt een hele pief maar als je op een onverwacht moment je zoon, kleindochter of je neefje achter jouw apparaat ziet, moet je erkennen dat het SMS’en je beter afging of dat je met nostalgie terug denkt aan de reken lineaal.

Geen probleem, met wat extra inspanning van jezelf, ondersteuning door je instituut en een knoppen cursus kom je daar wel overheen. Er zijn voldoende aanbieders op dit gebied en bij een beetje bibliotheek of zelfs je eigen leverancier kan je voor heel weinig een basis cursus volgen.

Maar waarom dan toch die domeinnamen? Die zijn er om de opleiding tot Docent 2.3! of tot App Master kracht bij te zetten! Hoe we dat doen? Vraag naar onze ervaringen of naar de ervaringen van de cursisten.