Home » tablet » Bent U de App Meester? – 1 –

Bent U de App Meester? – 1 –

Of is de App Meester over u? Of is de App Meester over uw iPad/tablet team?

 

Nadat de tablets zijn binnen gesjouwd, ontvouwt zich een nieuw schouwspel. Bijzonder boeiend om te volgen! Ieder vindt op zijn of haar manier een weg om met de nieuwe gadget om te gaan. De een pakt het spul uit, zet het aan en gaat ermee aan de slag om te kijken hoever hij komt. Een ander belt een neefje en vraagt die even langs te komen en alles ff voor te doen. Weer een ander geeft het heft uit handen en vraagt zoon of dochter om met de spullenboel iets te doen. Een heel enkele keer wordt partnerlief gemotiveerd om het apparaat in te stellen en dat is het dan… Soms  wordt een buurman gevraagd om even mee te kijken.

En als het dan zo ver is, wat ga je er mee doen? In de klas? Een enkele App is zo gevonden, laat hem zien aan een leerling en binnen een kwartier is de hele klas er mee aan de slag. Omdat het medium zo prettig ligt gaat dat heel snel.

Je hebt de smaak te pakken, resultaten van de leerlingen is bemoedigend en je gaat op zoek naar opnieuw een nieuwe App. Op de beurs heb je een fijn gesprek gevoerd en je bent weer een stapje verder. Hoe heet die App ook al weer? Wat kan je er ook alweer mee doen? Wat deed die collega uit Enschede er ook al weer mee? In het team overleg toch maar even voorleggen aan de collega’s ….

 

Is nu de App Meester over uw team? Laat het ons weten en reageer op onderstaande link…